E-Liquids

De e-liquid, ook wel bekend als de bron voor roken in vloeibare vorm, wordt gebruikt om de e-sigaret te vullen. De e-liquids zijn capsules die worden gevuld met een vloeistof welke is opgebouwd uit een aantal verschillende bestandsdelen. 

Om onze klanten op een zo goed mogelijk manier tot dienst te zijn is het mogelijk om een aantal van de bestandsdelen helemaal zelf te kiezen of samen te stellen. Zo biedt de e-liquid de mogelijkheid om verschillende smaakvarianten toe te voegen en kan de gebruiker ervoor kiezen om nicotine toe te voegen met verschillende gehaltes variërend van light tot zwaar. Het is daarnaast ook mogelijk om helemaal nicotinevrij te roken met de e-sigaret. Naast verschillende smaken en nicotine waardes zit er ook een verschil in merken en kwaliteit tussen de verschillende e-liquids. Met een groot aanbod in e-liquids en opties geven wij u een korte beschrijving van de verschillende bestandsdelen van de e-liquids en waar u op moet letten bij uw aankoop.

  • Gratis verzending
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig en makkelijk betalen
249 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
249 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren